Waar naartoe en dan?

Het kan je overkomen dat je het niet meer weet, van belang is dat de zorg je begrijpt, weet in te leven en verder weet te verwijzen zodat je zie onderstaande links weer een betekenis in je leven krijgt.

Links

Onderstaande links, zijn "zorg verleners" die het mij mogelijk maken deels te kunnen blijven tekenen en schilderen. Zang en muziek is voor mij een rust en inspiratie bron om mij te ontdoen van negatieve prikkels.

Zorgatelier Eindhoven, Niels VrijkenZorgatelier Eindhoven is een creatieve dagbesteding voor mensen met N.A.H., Je kunt er tekenen, schilderen, mozaieken, lezen etc.. Er zijn ruimtes om te rusten, vriendelijke begeleiding eventueel individueel als groeps. Niels en zijn team weten iedere deelnemer te helpen en te stimuleren, verrassend zijn de altijd weer geslaagde werken!

Progres - Ergotherapie
Ergotherapie is er voor iedereen die door bijvoorbeeld een ziekte of ongeval beperkingen ervaart in de uitvoer van betekenisvolle activiteiten. Hierbij kan gedacht worden aan problemen met uzelf verzorgen, het doen van huishoudelijke taken of de uitvoer van uw hobby of werk. De ergotherapeut Laura leeft zich in en zoekt samen met u naar oplossingen en kan training of advies geven.

Fysiotherapie & Manuele Therapie Reusel

Hier werken verschillende therapeuten, als extra hebben ze allen hun eigen specialisatie erbij wat onderlinge samenwerking laat zien is dat ze alles met elkaar afstemmen om de client op de juist passende manier te kunnen helpen. In de praktijk hebben ze zelfs een fitnes ruimte waar men niet alleen oefeningen krijgt om beter weer op de been te komen u kunt er ook Fysio fitnes krijgen. Deze praktijk is een zeer complete maatschap, ook hier heeft men door hun intake een beter inlevings vermogen om u een passend programma en of ondersteuning te verlenen.

Zorgatelier De Stip Helmond (Stiphout), Jos Taheij
Zorgatelier De Stip is een creatieve dagbesteding voor mensen met N.A.H., Je kunt er tekenen, schilderen, mozaieken, lezen etc.. Er zijn ruimtes om te rusten, vriendelijke begeleiding eventueel individueel als groeps. Jos en zijn team weten iedere deelnemer te helpen en te stimuleren, verrassend zijn de altijd weer geslaagde werken!

Simone van den Eertwegh "Pure zang en klank"

Als titel staat hier vermeld Simone, waarom nu juist Simone? De eerste keer dat we ze hoorde zingen, dacht ik verrek dit is echt zuiver en puur. Als slecht horende is het van belang dat een gezongen lied zo zuiver mogelijk overkomt dat was het, de eerste keer dat ik der hoorde zingen "Ik hoorde de woorden", dat is bijzonder. Nu is muziek en zang uiterst belangrijk om bij je te hebben, het werkt ontspannen, kan passend zijn bij emotie en inspiratie. Voor mij is het zeker zo belangrijk en dat kan het voor u ook zijn. Simone heeft een hele positieve serieuze uitstraling, spontaan een eerlijk samen met der band zetten ze een warme sfeer neer.

Zelfhulpnetwerk Eindhoven


Stichting Zelfhulpnetwerk, is 25 jaar geleden opgericht om lotgenoten bij elkaar te laten komen om onderling met elkaar te kunnen ervaren, delen, huilen en lachen. Je staat immers niet alleen en inmiddels heeft het Zelfhulpnetwerk ca 70 verschillende lotgenotengroepen zowel voor lichamelijke als op psychische vlak. De drempel is er laag, gratis, anonimiteit staat voorop wat binnen een groep is besproken blijft in de groep. De begeleiders van een lotgenoten groep krijgen eerst een cursus en gergeld terugkom momenten. Belangrijk is dat je hier gehoord en gezien wordt. Deelname is gratis wel een kleine vergoeding voor koffie of thee.