Hier een aanbod van de deelnemers van het:

Creatieve dagbesteding voor mensen met niet aangeboren hersenletselWat is ontstaan, is met zorg gecreëerd

Misschien ziet u hier wat bij voor u zelf, of als kado voor iemand anders. Het zijn werken die zeer persoonlijk zijn, daarom voor u misschien wel zo interessant!

De mensen achter deze werken hebben vaak een langdurig, al dan niet een zwaar, revalidatietraject achter de rug, de werken zijn met veel gevoel en emotie gecreëerd.

"Achter elk werkstuk zit een eigen persoonlijk verhaal"!

Deze kunstwerken worden aangeboden door deelnemers van Zorgatelier Eindhoven!

De deelnemers in het zorgatelier maken mooie leuke werken en achter ieder werk zit een verhaal. U moet zich voorstellen dat de werken gemaakt worden door mensen met een niet aangeboren hersenletsel (N.A.H.). Dit betekent dat de deelnemers fysieke en eventuele mentale beperkingen hebben. Het kan bijvoorbeeld zijn dat iemand z'n arm niet goed gebruiken kan, of er is sprake van een lage concentratievermogen. In het zorgatelier krijgen de deelnemers gerichte begeleiding. Zo kan het zijn dat een deelnemer 1 op 1 begeleiding nodig heeft, een andere deelnemer kan met rustpauzes redelijk tot matig zelfstandig aan het werk. Ondanks de individuele begeleiding, bepalen de deelnemers zelf waar ze welke kleur verf of mozaïeksteentje willen hebben in hun werk. De prikkels die ieder kan binnen krijgen zijn zo van invloed dat rust een grote must is, zo kunnen de cliënten zich terugtrekken in één van de slaapkamers om te slapen of eigen muziek te beluisteren. Zelfs een wandeling met begeleiding is een optie. Zo heeft iedere deelnemer zijn eigen specifieke hulpvragen en komt het zorgatelier hen daarin tegemoet. Grotendeels worden de deelnemers ondersteund door vrijwilligers, die met een groot inlevingsvermogen de deelnemers bijstaan.

Werken die hier te koop worden aangeboden hebben een vaste prijs. Van deze prijs komt een deel ten goede van leuke uitjes met elkaar.

Blader met plezier tussen de werken. Ziet u er iets tussen wat u aanspreekt, kom gerust vrijblijvend in het Zorgatelier kijken of stuur een mail.  U kunt vanaf zaterdag 21 november 2015 terecht op iedere derde zaterdagmiddag van de maand van 12.00 tot 16.00 uur (4 uur). I.v.m. de privacy van de deelnemers wordt er geen verdere informatie over hen gegeven.

Zorgatelier Eindhoven

Godfriedstraat 27

5615 RA Eindhoven

info@atelierrene.nl

Foto's kunstwerken aangeboden door de deelnemers van het Zorgatelier Eindhoven!

Bladert u gerust door de foto's heen, ieder werk spreekt voor zich met eigen verhaal, aanbod heeft vaste een prijs, kan wisselen of al verkocht zijn.

Waar vind u het Zorgatelier Eindhoven

Vanaf zaterdag 21 november 2015 is de eertse 3e zaterdag van de maand dat we voortaan open zijn van 12.00 uur tot 16.00 uur (4 uur)

Let op! Doordeweeks niet geopend voor verkoop!

Voor info over een van bovenstaande kunstwerken kunt u mailen of bellen.